Welkom


TOV Verloskunde verzorgt trainingen Acute Verloskunde voor kraamverzorgenden, verloskundigen, ambulancemedewerkers en andere geïnteresseerde zorgprofessionals. In een ongedwongen sfeer creëren we steeds een veilige leeromgeving, waar iedereen na afloop van de training zelfverzekerd het werkveld weer in gaat.

TOV Verloskunde

TOV Verloskunde wordt gerund door drie enthousiaste vrouwen; Nomi Schipper, Ellen van den Berg en Vanesca Tol. Alle drie zijn zij, naast trainer bij TOV Verloskunde, ook praktiserend verloskundige met vele jaren ervaring binnen de verloskunde. Wil je meer over hen weten, neem dan even een kijkje op de pagina Over ons

Nomi Schipper

Ellen van den Berg

Vanesca Tol

Missie

Verloskundige trainingen en scholingen aanbieden waarbij diverse zorgprofessionals hun vaardigheden trainen en moeten samenwerken. Dit alles in een op de realiteit gelijkende omgeving waar elke deelnemer op een veilige manier gestimuleerd wordt om het beste uit zichzelf te halen. De trainingen zijn betaalbaar en de trainers zijn voorzien van de laatste inzichten over acute situaties.

Visie

Zorgprofessionals treden een acute situatie binnen de verloskunde met vertrouwen tegemoet, doordat zij zijn voorzien van voldoende kennis en vaardigheden. Zij werken als één team waarbinnen iedereen elkaar en zichzelf respecteert. Iedere hulpverlener voelt zich veilig om actief mee te denken en mee te werken aan het behandelen/oplossen van de situatie.