E-learning

TOV Verloskunde heeft verschillende e-learnings voor kraamverzorgenden en verloskundigen ontwikkeld. 

Voor meer informatie over de verschillende e-learnings, klik je hier. 


-Hyperbilirubinemie bij pasgeborenen, 2 punten KCKZ, 25 euro (schrijf je in)

-Fysiologie en pathologie van de baring, 3 punten KCKZ, 30 euro (schrijf je in)

-Fysiologie en pathologie van het kraambed, 5 punten KCKZ, 45 euro (schrijf je in)


E-learning die als los onderdeel is te volgen (bijvoorbeeld om je kennis op te frissen) maar niet is geaccredtiteerd door het KCKZ:

-Acute Verloskunde voor kraamverzorgenden, GRATIS (schrijf je in). 


Wanneer je via onze webshop een e-learning bestelt, betaal je 1 euro servicekosten voor de iDEAL-transactie.

Als je een training bij ons volgt, is de prijs van de e-learning Acute Verloskunde (Plus) inbegrepen bij de prijs van de training. Ruim voor de trainingsdatum worden de inloggegevens voor de e-learning naar je toegestuurd. 


Vragen

Wanneer je vragen hebt over de de e-learning, ook met betrekking tot de inhoud, willen we deze graag voor je beantwoorden. Je kunt het beste een mail naar info@tovverloskunde.nl sturen.

We zullen je mail zo snel mogelijk beantwoorden.


We zullen nog tot 1 januari 2024 e-learnings aanbieden. Hierna stopt TOV Verloskunde helaas met haar diensten.

Het geven van trainingen, het aanbieden van e-learnings en alles wat hierbij komt kijken is ontzettend leuk. Maar het kost ook erg veel tijd. Na een aantal jaren hard werken hebben we besloten dat we nu toe zijn aan een iets minder gevulde agenda. We gaan ons nu even alleen richten op ons oorspronkelijke beroep: het werken als klinisch verloskundige.

Ben je op zoek naar een training of e-learning in 2024? Gelukkig zijn er een aantal andere goede aanbieders. Neem even een kijkje op de scholingsagenda van de KNOV of het KCKZ.

Heb je een lopende e-learning nog niet afgerond op 1 januari 2024? Geen probleem. We zullen je een bericht sturen met de vraag deze af te ronden binnen een aantal weken. Ook schrijven we de accreditatiepunten hierna nog gewoon bij.