E-learning

TOV Verloskunde heeft verschillende e-learnings voor kraamverzorgenden en verloskundigen ontwikkeld. 

-Acute Verloskunde voor kraamverzorgenden (schrijf je in)

-Acute Verloskunde Plus voor kraamverzorgenden (schrijf je in)

-Acute Verloskunde voor verloskundigen (schrijf je in)

-Hyperbilirubinemie bij pasgeborenen (voor kraamverzorgenden) (schrijf je in)

-Fysiologie en pathologie van de baring (schrijf je in)

-Kraamzorg na vaginale kunstverlossing en sectio (schrijf je in

Doel van de e-learnings is het vergroten van kennis en prestaties. 

Het aanvangsniveau van de e-learnings is voor kraamverzorgenden minimaal kraamverzorgende in opleiding. Voor verloskundigen is dit minimaal verloskundige in opleiding. 

In de e-learning Acute Verloskunde komen de onderwerpen eclampsie, schouderdystocie, navelstrengprolaps, fluxus post partum, stuitbevalling, reanimatie van de natte pasgeborene en CRM, inclusief iSBARR, aan bod.

In de e-learning Acute Verloskunde Plus voor kraamverzorgenden komen naast de bovengenoemde onderwerpen (uit de e-learning Acute Verloskunde) ook de reanimatie van de zwangere, inversio uteri en praktische CRM voor kraamverzorgenden behandeld. Daarnaast bevat deze e-learning foto en filmmateriaal om met name de meest zeldzame situaties beter uit te kunnen leggen en handelingen te demonstreren.

In de e-learning Hyperbilirubinemie bij pasgeborenen komen de onderwerpen bloed, hyperbilirubinemie, vooraf kans op hyperbilirubinemie, controle op geel zien, bepalen van het bilirubinegehalte en verslaglegging aan bod.

In de e-learning Fysiologie en pathologie van de baring komen de onderwerpen bevruchting en zwangerschap, fysiologie van de baring met daarin de fases van de baring, pijnstilling tijdens de baring en pathologie van de baring met daarin milde tot serieuze problemen aan bod. 

Er volgt eerst een stuk theorie over een onderwerp. Hierna volgt een deeltoets over dit onderwerp. Wanneer alle theorie is doorlopen en deeltoetsen zijn gemaakt, volgt er een eindtoets. Je slaagt voor de eindtoets wanneer je een score van minimaal 80% behaald. Wanneer je geslaagd bent, ontvang je een digitaal certificaat. Nadat de e-learning is opengezet, heb je 5 weken de mogelijkheid om onbeperkt te herkansen.  Met het kennisniveau van kraamverzorgende danwel verloskundige moet de e-learning goed te maken zijn.

De inhoud van de e-learnings is ontwikkeld door TOV Verloskunde.  De digitale omgeving van de e-learnings wordt verzorgd door Procademy.

Wanneer je een training Acute verloskunde bij ons volgt, wordt de e-learning Acute Verloskunde voorafgaand aan de training aangeboden. Het is ook mogelijk om alleen een e-learning te bestellen. 

Accreditatie

De e-learning Acute Verloskunde voor kraamverzorgenden is geaccrediteerd met 2 punten door het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ). 

De e-learning Acute Verloskunde voor verloskundigen is geaccrediteerd met 2 punten door de KNOV (categorie A: Bij- en nascholing). 

De e-learning Hyperbilirubinemie bij pasgeborenen (voor kraamverzorgenden) is geaccrediteerd met 2 punten door het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ).

Het kost ongeveer 2 uur om bovenstaande e-learnings te maken. 

De e-learning Fysiologie en pathologie van de baring is geaccrediteerd met 3 punten door het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ). Het kost ongeveer 3 uur om deze e-learning te maken.

De e-learning Acute Verloskunde Plus voor kraamverzorgenden is geaccrediteerd met 3,5 punten door het KCKZ. Het kost ongeveer 3,5 uur om deze e-learning te maken.

De e-learning Kraamzorg na vaginale kunstverlossing en sectio (voor kraamverzorgenden) is geaccrediteerd met 2 punten door het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ).

E-learning bestellen

Wil je een e-learning bestellen? Klik op een van de onderstaande linkjes om in te schrijven en te betalen. 

Wil je liever later of op een andere manier betalen, stuur ons dan een mail met daarin je naam, functie en KCKZ- of BIG-nummer. Na betaling ontvang je direct een digitale bevestiging én ben je ingelogd in de e-learning omgeving. Je kan direct starten. Let op: de inloggegevens kunnen in je spambox terecht komen. Heb je na 1 werkdag onverhoopt nog niets ontvangen, mail ons dan. 

Evaluatie

Nadat je de e-learning hebt gemaakt, sturen wij je een digitaal evaluatieformulier met enkele vragen. Wij willen graag een goede en werkbare e-learning aanbieden en ontvangen daarom graag je feedback.

Kosten

De prijs van de e-learning Acute Verloskunde voor kraamverzorgenden bedraagt 25 euro.

De prijs van de e-learning Acute Verloskunde Plus voor kraamverzorgenden bedraagt 35 euro.

De prijs van de e-learning Acute Verloskunde voor verloskundigen bedraagt 30 euro. 

De prijs van de e-learning Hyperbilirubinemie bij pasgeborenen (voor kraamverzorgenden) bedraagt 25 euro.

De prijs van de e-learning Fysiologie en pathologie van de baring bedraagt 30 euro.

Wanneer je via onze webshop een e-learning bestelt, betaal je 1 euro servicekosten voor de iDEAL-transactie.

Als je een training bij ons volgt, is de prijs van de e-learning inbegrepen bij de prijs van de training. Ruim voor de trainingsdatum worden de inloggegevens voor de e-learning naar je toegestuurd. 

Vragen

Wanneer je vragen hebt over de de e-learning, ook met betrekking tot de inhoud, willen we deze graag voor je beantwoorden. Je kunt het beste een mail naar info@tovverloskunde.nl sturen.

We zullen je mail zo snel mogelijk beantwoorden.