Informatie e-learnings

Doel van de e-learnings is het vergroten van kennis en prestaties.

Het aanvangsniveau van de e-learnings is voor kraamverzorgenden minimaal kraamverzorgende in opleiding. Voor verloskundigen is dit minimaal verloskundige in opleiding.

In de e-learning Hyperbilirubinemie bij pasgeborenen komen de onderwerpen bloed, hyperbilirubinemie, vooraf kans op hyperbilirubinemie, controle op geel zien, bepalen van het bilirubinegehalte en verslaglegging aan bod.

In de e-learning Fysiologie en pathologie van de baring komen de onderwerpen bevruchting en zwangerschap, fysiologie van de baring met daarin de fases van de baring, pijnstilling tijdens de baring en pathologie van de baring met daarin milde tot serieuze problemen aan bod.

De e-learning Fysiologie en pathologie van het kraambed is zeer uitgebreid geworden. Om die reden is deze opgesplitst in twee delen. Het eerste deel gaat over de kraamvrouw. Hierin komen onderwerpen als het normale kraambed, controles in het kraambed, infecties, bloedverlies, obstipatie en hypertensie komen aan bod. Het tweede deel gaat over de pasgeborene. Hier worden o.a. de onderwerpen gezonde pasgeborene, geboorteletsels, voedingsproblemen en medicijngebruik besproken.

In de e-learning Acute Verloskunde voor kraamverzorgenden komen fluxus postpartum, schouderdystocie, navelstrenguitzakking, stuitligging en reanimatie van de natte pasgeborene aan bod. Deze e-learning dient om je kennis over de acute verloskunde even op te frissen. Aangezien het KCKZ als eis voor accreditatie heeft dat er bij de theorie ook vaardigheidstraining wordt gegeven, is deze losse e-learning niet voorzien van accreditatiepunten. Maar hij is zeker leerzaam en zorgt dat je kennis weer up-to-date is. 

Er volgt eerst een stuk theorie over een onderwerp. Hierna volgt een deeltoets over dit onderwerp. Wanneer alle theorie is doorlopen en deeltoetsen zijn gemaakt, volgt er een eindtoets. Je slaagt voor de eindtoets wanneer je een score van minimaal 80% behaald. Wanneer je geslaagd bent, ontvang je een digitaal certificaat. Nadat de e-learning is opengezet, heb je drie maanden de mogelijkheid om onbeperkt te herkansen. Met het kennisniveau van kraamverzorgende danwel verloskundige moet de e-learning goed te maken zijn.

De inhoud van de e-learnings is ontwikkeld door TOV Verloskunde. De digitale omgeving van de e-learnings wordt verzorgd door CourseFlow.

Wanneer je een training Acute verloskunde bij ons volgt, wordt de e-learning Acute Verloskunde (Plus) voorafgaand aan de training aangeboden. Het is ook mogelijk om alleen een e-learning te bestellen.

 

De e-learning Hyperbilirubinemie bij pasgeborenen (voor kraamverzorgenden) is geaccrediteerd met 2 punten door het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ). Het kost ongeveer 2 uur om deze e-learning te maken.

De e-learning Fysiologie en pathologie van de baring is geaccrediteerd met 3 punten door het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ). Het kost ongeveer 3 uur om deze e-learning te maken.

De e-learning Fysiologie en pathologie van het kraambed is geaccrediteerd met 5 punten door het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ). Het kost ongeveer 5 uur om deze e-learning te maken.

De e-learning Acute Verloskunde voor kraamverzorgenden is niet geaccrediteerd. Het kost ongeveer 2 uur om deze e-learning te maken.

Kosten

De prijs van de e-learning Hyperbilirubinemie bij pasgeborenen (voor kraamverzorgenden) bedraagt 25 euro.

De prijs van de e-learning Fysiologie en pathologie van de baring bedraagt 30 euro.

De prijs van de e-learning Fysiologie en pathologie van het kraambed bedraagt 45 euro.

De prijs van de e-learning Acute Verloskunde voor kraamverzorgenden is gratis.

Wanneer je via onze webshop een e-learning bestelt, betaal je 1 euro servicekosten voor de iDEAL-transactie.

Als je een training bij ons volgt, is de prijs van de e-learning inbegrepen bij de prijs van de training. Ruim voor de trainingsdatum worden de inloggegevens voor de e-learning naar je toegestuurd. 


E-learning bestellen

Wil je een e-learning bestellen? Klik op een van de onderstaande linkjes om in te schrijven en te betalen. 

Wil je liever later of op een andere manier betalen, stuur ons dan een mail met daarin je naam, functie en KCKZ- of BIG-nummer. Na betaling ontvang je direct een digitale bevestiging én ben je ingelogd in de e-learning omgeving. Je kan direct starten. Let op: de inloggegevens kunnen in je spambox terecht komen. Heb je na 1 werkdag onverhoopt nog niets ontvangen, mail ons dan. 

Evaluatie

Nadat je de e-learning hebt gemaakt, sturen wij je een digitaal evaluatieformulier met enkele vragen. Wij willen graag een goede en werkbare e-learning aanbieden en ontvangen daarom graag je feedback.

Vragen

Wanneer je vragen hebt over de de e-learning, ook met betrekking tot de inhoud, willen we deze graag voor je beantwoorden. Je kunt het beste een mail naar info@tovverloskunde.nl sturen.

We zullen je mail zo snel mogelijk beantwoorden.