Online training

Inschrijven:

In deze tijd van corona verzorgen we (bij voldoende belangstelling) een online training voor kraamverzorgenden. De training bestaat uit een voorbereidende e-learning, een online training en een fysieke scholing reanimatie van de natte pasgeborene. Let op: de fysieke reanimatie training planen we in overleg op een locatie in Noord-Holland. Dit zal in verband met corona in hele kleine groepjes zijn. 

Na afronding van alle onderdelen ontvang je 7 accreditatiepunten voor het KCKZ register. De kosten voor de online training (inclusief e-learning en fysieke reanimatietraining) bedragen 120 euro. 

Wil je meedoen? Leuk! Geef je dan op door een mail te sturen naar info@tovverloskunde.nl We sturen je dan zo snel mogelijk inloggegevens voor de e-learning en de online training. 


Online training op een andere datum 

Wil je deelnemen aan een online training Acute Verloskunde voor kraamverzorgenden? Of wil je als kraamzorgorganisatie in deze tijd jullie kraamverzorgenden online laten scholen. Mail ons dan via info@tovverloskunde.nl . 

De reanimatie van de natte pasgeborene moet fysiek worden getraind. Dit is een verplicht onderdeel van de online training. We doen dit een-op-een of (voor organisaties) in hele kleine groepjes met anderhalve meter afstand.  Ook een e-learning is een verplicht onderdeel van de training. 

Wanneer je de e-learning hebt afgerond, de online training hebt gevolgd en de fysieke reanimatie training hebt gevolgd, ontvang je 7 accreditatiepunten voor het KCKZ. 

De kosten voor de online training (inclusief e-learning en fysieke reanimatie training) bedragen 120 euro. Voor kraamzorgorganisaties kunnen we een pakketprijs afspreken.