Reanimatie trainingen: 

data en inschrijven

We geven voor iedereen die wil leren reanimeren de basiscursus BLS

De basiscursus reanimatie van de volwassene noemen we ook wel BLS (basic life support).

Tijdens de BLS leren we je reanimeren. We verwachten niet dat je al iets weet over reanimeren. We beginnen gewoon bij het begin.

We gaan stap voor stap door de reanimatie heen. We doen dit volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad.

Wanneer je klaar bent met de training, weet je wat je moet doen wanneer iemand een circulatiestilstand (hartstilstand) krijgt. Het inzetten van jouw kennis en kunde bij iemand die een circulatiestilstand heeft, vergroot de overlevingskans van het slachtoffer aanzienlijk. Snel starten met reanimeren en kwalitatief goed reanimeren leveren hier namelijk een belangrijke bijdrage aan.

De deelnamekosten bedragen 50 euro. TOV verloskunde is vrijgesteld van BTW volgens de CRKBO registratie.

We geven speciaal voor verloskundigen ook gecombineerde trainingen BLS en NLS

In de gecombineerde training, trainen we naast de BLS ook reanimatie van de zwangere en de NLS (neonatal life support) uitgebreid. We trainen dit volgens de richtlijn van de KNOV en de Nederlandse Reanimatie Raad.

We gaan rustig door alle stappen heen en we laten je bij de NLS o.a. oefenen met een larynxmasker. Er is veel ruimte om al je vragen te stellen en je vaardigheden te oefenen.

De deelnamekosten bedragen voor de gecombineerde training 125 euro. TOV verloskunde is vrijgesteld van BTW volgens de CRKBO registratie.


Wil je meer lezen over de BLS training? Klik dan hier.

Wil je meer lezen over de BLS en NLS training voor verloskundigen? Klik dan hier.


Inschrijven:

Je kunt je inschrijven via info@tovverloskunde.nl met vermelding van je naam en aan welke training je mee wilt doen (BLS of gecombineerde training BLS + NLS). Binnen 1 tot 3 dagen ontvang je van ons dan een bevestiging van je inschrijving.