Trainingen: data en inschrijven

Helaas is het niet meer mogelijk om een training bij ons te boeken. TOV verloskunde is per 1 januari 2024 gestopt met het aanbieden van haar diensten.

Het geven van trainingen, het aanbieden van e-learnings en alles wat hierbij komt kijken is ontzettend leuk. Maar het kost ook erg veel tijd. Na een aantal jaren hard werken hebben we besloten dat we nu toe zijn aan een iets minder gevulde agenda. We gaan ons nu even alleen richten op ons oorspronkelijke beroep: het werken als klinisch verloskundige.

Ben je op zoek naar een training of e-learning in 2024? Gelukkig zijn er een aantal andere goede aanbieders. Neem even een kijkje op de scholingsagenda van de KNOV of het KCKZ.

Heb je een lopende e-learning nog niet afgerond op 1 januari 2024? Geen probleem. We vragen je deze zo snel mogelijk af te ronden, dan schrijven we de accreditatiepunten nog gewoon bij.  

Wil je meer lezen over de training? Klik dan hier.Inschrijven:

Inschrijven is na 1 januari 2024 niet meer mogelijk, mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben over e-learnings of trainingen waar je aan hebt deelgenomen dan kun je ons mailen via  info@tovverloskunde.nl  Binnen 1 tot 3 dagen ontvang je van ons dan een reactie van ons.


Bedankt voor de fijne samenwerking en het vertrouwen wat jullie in ons hadden. Wij kijken met een goed gevoel terug op alle trainingen die wij hebben mogen verzorgen en geven in de afgelopen jaren.