Training op maat

Wij verzorgen betaalbare trainingen op maat. Wij richten ons op diverse doelgroepen: kraamverzorgenden, eerstelijns verloskundigen, ambulancemedewerkers en complete tweedelijns teams.

Doel van onze training is het trainen van de vaardigheden bij acute situaties binnen de verloskunde. Daarnaast het bevorderen van samenwerking en effectieve communicatie tussen de verschillende zorgprofessionals.

2023

Na een paar drukke jaren met veel trainingen, neemt TOV Verloskunde in de eerste helft van 2023 even de tijd om zich te richten op de ontwikkeling van nieuwe trainingen en om haar huidige trainingen en e-learnings te verbeteren/vernieuwen. Het is in de eerste helft van 2023 helaas dus niet mogelijk om een training op maat in te plannen. Excuses voor het ongemak. 

Onze e-learnings blijven uiteraard wel gewoon beschikbaar.


Wij verzorgen trainingen die voornamelijk bestaan uit simulatietrainingen van acute situaties.

De trainingen zijn bedoeld voor alle disciplines die een bijdrage leveren aan de geboortezorg en gericht op de onderlinge samenwerking en communicatie.

Voorafgaand aan de training wordt er een e-learning beschikbaar gesteld.

De training is geaccrediteerd bij het KCKZ met 7 punten en bij de KNOV met 6 punten. 

Tijdens de trainingen oefenen wij uitgebreid met de SBARR en ASTMA en wordt er aandacht gegeven aan CRM kernpunten.

Verder is maatwerk ten aanzien van de training altijd bespreekbaar na onderlinge afstemming.

Ook kunnen wij indien gewenst zorgdragen voor een geschikte trainingsruimte op locatie.

Daarnaast besteden wij uitgebreid aandacht aan laatste richtlijnen van de reanimatie van de natte pasgeborene en bieden de cursisten de gelegenheid deze vaardigheden te oefenen.

Gedurende de gehele training streven wij er naar om een veilige leeromgeving te creëren waarbij iedereen het hoogste leerrendement weet te behalen en met een zelfverzekerd gevoel het werkveld weer in gaat.

Andere wensen?

Neem vooral contact met ons op. Wij denken graag mee je mee.