16 juni Hilversum

Schrijf je in voor onze training in Hilversum. 

Let op! We hebben een leuke actie voor deze training. Schrijf je je nu samen met je collega in dan betaal je maar voor één deelnemer. 

Wil je van deze actie gebruik maken, stuur ons dan een mail met daarin je voor- en achternaam, je functie en je emailadres. En natuurlijk de gegevens van je collega. Wij sturen je binnen 24 uur een bevestiging van je inschrijving, inloggegevens voor de bijbehorende e-learning en de factuur. 

Mail ons op info@tovverloskunde.nl

Heb je geen collega die met je mee kan gaan, maar wil je wel graag op 16 juni trainen in Hilversum? Mail ons dan ook gewoon. We laten je dan ook profiteren van een fijne korting op de inschrijfkosten. 

Een training bestaat voornamelijk uit simulatietraining van acute situaties. Deze situaties worden gespeeld door een lotusslachtoffer en begeleid door een verloskundig trainer. Er draaien meestal twee scenario's tegelijk. Per scenario speelt er in principe één kraamverzorgende en één verloskundige. Na het scenario gaan we met de spelers en observatoren nabespreken. In de nabespreking geven wij aandacht aan de samenwerking, communicatie en andere CRM kernpunten.


Tijdens de training wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de neonatale reanimatie. Tevens oefenen we tijdens de gehele training met de iSBARR en ASTMA (systematiek voor bellen met de meldkamer ambulance).
Voorafgaand aan de training wordt er een e-learning beschikbaar gesteld.

De aanwezigheid van zowel kraamverzorgenden als verloskundigen zorgt voor een situatie die de werkelijkheid benadert.

Wanneer je (extra) aandacht aan een bepaald onderwerp willen schenken, kunnen we voorafgaand aan de training bekijken wat de mogelijkheden zijn. Tijdens de training stellen wij ons flexibel op wat betreft behandelen van onderwerpen om de leeropbrengst voor een ieder zo hoog mogelijk te laten zijn.

Doel van de training: optimaliseren van de samenwerking tussen zorgprofessionals en vergroten van kennis en prestaties.

Voor wie: kraamverzorgenden en eerstelijns verloskundigen. Ook als je nog in opleiding bent of uit een andere beroepsgroep komt, ben je van harte welkom.

Accreditatie: KCKZ 7 punten (training 3,5 punt en voorbereidende e-learning Acute Verloskunde Plus 3,5 punt)

KNOV 6,5 punten (categorie B: vaardigheidstrainingen spoedeisende handelingen)

Kosten: verloskundigen 175,- p.p., kraamverzorgenden 140,- p.p. Je inschrijving is definitief na ontvangst van de betaling. Wanneer je via onze webshop een training bestelt, betaal je 1 euro servicekosten voor de iDEAL-transactie.

De kosten voor leerlingen kraamzorg of verloskunde bedragen 125,- p.p. Geef je als leerling bij ons op via de mail om voor dit gereduceerde tarief in aanmerking te komen.

Tijdens de pauze is er koffie/thee/water en wat lekkers.